Johtajahaku

Human Search etsii, arvioi ja rekrytoi parhaat ehdokkaat johto- ja johtokuntatason tehtäviin, auttaa asiakkaitaan täyttämään nämä kriittiset huipputehtävät erittäin ammattimaisella ja hienovaraisella tavalla. Etsimme sopivimmat ehdokkaat kartoittamalla objektiivisesti markkinoita määrittääksemme, missä he ovat sillä hetkellä töissä, ei pelkästään luottamalla rajallisiin verkostoihin tai huonosti päivitettyihin tietokantoihin, vaan lähestymällä heitä aloitteellisesti erittäin hienovaraisella tavalla. Näin pystymme aina esittelemään parhaat sopivat ja käytettävissä olevat ehdokkaat asiakkaillemme, ehdokkaat, joita he eivät pysty löytämään itse.

Asiantuntijahaku

Tarvitsetko vanhempaa asiantuntijaa? Insinööriä, jolla on erikoisosaamista? Projektipäällikköä? Java-kehittäjää? Tai ehkäpä avainasiakaspäällikköä? Etsitpä mitä tahansa, olemme täällä apunasi.

Yritys haku

Onko sinulla keksintöjä, luomuksia tai uutta tekniikkaa, jonka haluaisit saada markkinoille? Etsitkö uuden sukupolven innovaatiota yrityksesi tai organisaatiosi kehittämiseen? Tai etsitkö yksinkertaisesti uusia jälleenmyyjiä tai loppuasiakkaita muista maista liiketoimintasi tehostamiseen? Autamme yrityksiä ja organisaatioita etsimään uusia kotimaisia ja ulkomaisia yhteistyö- ja liikekumppaneita.

Outplacement

Uudelleensijoitus tarkoittaa, että työnantaja suunnitellun henkilömäärän vähentämisen yhteydessä ottaa apuun ammattiyrityksen, joka auttaa työntekijöitä löytämään uuden työn. Ammattimaisen uudelleensijoitusyrityksen avulla erittäin vaikea tilanne voidaan muuttaa uusiksi tilaisuuksille työntekijälle, joka on irtisanottu.

Toinen mielipide

Joskus asiakkaamme haluavat objektiivisen mielipiteen jo olemassa olevista ehdokkaista. Kyseessä voi olla sisäiset siirrot, jossa haluat arvioida nykyistä työntekijää. Tai ehkä haluat tehdä valinnan kahden huippuehdokkaan välillä ulkoisessa prosessissa helpommaksi? Olipa syy mikä tahansa, Human Search voi tarjota toisen mielipiteen, joka tekee päätöksenteosta helpompaa.

Prosessimme

Me Human Searchissa olemme erikoistuneet suorahakuun ja etsintään. Tämä tarkoittaa, että kartoitamme, otamme yhteyttä ja houkuttelemme parhaat ehdokkaat kaikkien alojen vaikeimpiin tehtäviin.

Palvelumme

Henkilöstöhaussa olemme headhuntingin ja hakemisen ammattilaisia. Vain 20 arkipäivässä esittelemme vaatimuksianne vastaavat, oikean ammattitaidon ja kokemuksen omaavat kandidaatit teille.

Katsopalvelujamme

Henkilöstöhaussa olemme headhuntingin ja hakemisen ammattilaisia. Vain 20 arkipäivässä esittelemme vaatimuksianne vastaavat, oikean ammattitaidon ja kokemuksen omaavat kandidaatit teille.