Uudelleensijoittumisohjaus tarkoittaa, että työnantaja ottaa apua ammattiyritykseltä valmentaakseen ja auttaakseen työntekijää löytämään uuden työn. Ammattimaisella uudelleensijoituksella erittäin vaikea tilanne voidaan muuttaa uusiksi tilaisuuksille työntekijälle, joka on irtisanottu. Uudelleensijoituskäsitteessämme olemme keskittyneet siihen, millä on eniten merkitystä: aloitteellisesti tukemaan sinua urasi seuraavassa vaiheessa, kun olet jättämässä nykyisen työnantajasi löytääksesi uuden ja kiinnostavan työn. In our outplacement concept, we have focused on what matters most: to give you leaving your current employer the very best support to you as quickly and efficiently as possible have the opportunity for a new career.

Työnantaja, joka maksaa työntekijän uudelleensijoituksen osoittaa, että se ottaa vastuuta ja helpottaa siirtymää uuteen työhön. On monia syitä, miksi yritys voi tehdä uudelleensijoituksen ja usein niihin sisältyvät uudelleenjärjestely, supistukset, asiantuntijuussyyt ja henkilökohtaiset syyt. Se mitä uudelleensijoitusyritys, kuten Human Search, tekee on työntekijöiden auttaminen haastavassa tilanteessa ja heidän valmentaminen löytämään tehokkaasti uusia työpaikkoja.

Takaamme työntekijöille, että he pääsevät yhteyksiin kiinnostavien potentiaalisten työnantajien kanssa. Tapaamme usein ja jokainen tapaaminen on askel eteenpäin uudella uralla. Näiden henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi konsulttimme ottavat yhteyttä sinuun viikoittain varmistaakseen, että aktiivinen prosessi tuottaa tuloksia.

Human Outplacementin sisällä työskentelevillä konsulteilla on ainutlaatuiset taidot valmentaakseen sinut kohti menestystä. Toiseksi, kaikilla on suora kokemus rekrytoinnista, ja he ovat kaikki hyvin tietoisia menestystekijöistä, joilla luodaan tehokas rekrytointiprosessi.

Uudelleensijoittumiskäsitteessämme olemme keskittyneet siihen, mikä merkitsee eniten sinulle työntekijänä ja ehdokkaana: antaa sinulle jättäessäsi nykyisen työnantajan paras tuki, jotta saisit mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti tilaisuuden löytää uuden ja kiinnostavan uran. Sinulle työnantajana tämä varmistaa, että sinua pidetään vastuullisena ja vakavana työnantajana, joka huolehtii työntekijöistään.

Katsokaikki

References

Human Search has very experienced and talented team. They are able to search candidates in special business areas with unique experience and job profile.

Truck Production RUS (JV MAN and Scania) Elena Gubar, Truck Production RUS (JV MAN and Scania) Head of HR department

Ruukki Rus OOO (a daughter company of previous Rautaruukki Oyj and currently part of Ruukki Construction Oy and SSAB), has used the services of Human Search in Russia during the past years. We have recognized the good level of service, a high level of professionalism and commitment to the searches of key employees.

Ruukki Construction, Russia & CIS Jussi Tuisku, Ruukki Construction, Russia & CIS Senior Vice President

Palvelumme

Henkilöstöhaussa olemme headhuntingin ja hakemisen ammattilaisia. Vain 20 arkipäivässä esittelemme vaatimuksianne vastaavat, oikean ammattitaidon ja kokemuksen omaavat kandidaatit teille.

Katsopalvelujamme

Työnhakijat

Täältälöydättämähetkisetkohteet, joihinautammeasiakkaitammerekrytoimaanhenkilökuntaa.