Tarvitsetko ulkoisen arvioinnin jo olemassa olevista ehdokkaista, sisäisistä tai ulkoisista? Kun Human Searchin vanhempi konsultti antaa toisen mielipiteen, asiakkaillemme tarjotaan ammattimainen ja objektiivinen analyysi ehdokkaista sekä enemmän tietoja oikean päätöksen tekemiseen.

Joskus asiakkaamme haluavat objektiivisen mielipiteen jo olemassa olevista ehdokkaista. Kyseessä voi olla sisäiset siirrot, jossa haluat arvioida nykyistä työntekijää. Tai ehkä haluat tehdä valinnan kahden huippuehdokkaan välillä ulkoisessa prosessissa helpommaksi? Olipa syy mikä tahansa, Human Search voi tarjota toisen mielipiteen, joka tekee päätöksenteosta helpompaa asiakkaalle.

Mihin organisaatio on menossa? Ovatko henkilön taidot linjassa yrityksen tavoitteiden kanssa pitkällä aikavälillä? Second Opinion vastaa kysymyksiin pätevyyksistä ja kyvyistä, johtamistyylistä, työskentelytyylistä ja henkilökohtaisista arvoista. Human Searchilla on laaja kokemus yksilöiden, heidän osaamisensa, pätevyytensä, kykyjensä, vahvuuksiensa ja heikkouksiensa arvioinnista yhteydessä nykyiseen tehtävään.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on lisäkysymyksiä Second Opinionista.

Palvelumme

Henkilöstöhaussa olemme headhuntingin ja hakemisen ammattilaisia. Vain 20 arkipäivässä esittelemme vaatimuksianne vastaavat, oikean ammattitaidon ja kokemuksen omaavat kandidaatit teille.

Katsopalvelujamme