Human Search etsii, arvioi ja rekrytoi parhaat ehdokkaat johto- ja johtokuntatason tehtäviin, auttaa asiakkaitaan täyttämään nämä kriittiset huipputehtävät erittäin ammattimaisella ja hienovaraisella tavalla.

Human Search etsii, arvioi ja rekrytoi parhaat ehdokkaat johto- ja johtokuntatason tehtäviin, auttaa asiakkaitaan täyttämään nämä kriittiset huipputehtävät erittäin ammattimaisella ja hienovaraisella tavalla. Etsimme sopivimmat ehdokkaat kartoittamalla objektiivisesti markkinoita määrittääksemme, missä he ovat sillä hetkellä töissä, ei pelkästään luottamalla rajallisiin verkostoihin tai huonosti päivitettyihin tietokantoihin, vaan lähestymällä heitä aloitteellisesti erittäin hienovaraisella tavalla. Näin pystymme aina esittelemään parhaat sopivat ja käytettävissä olevat ehdokkaat asiakkaillemme, ehdokkaat, joita he eivät pysty löytämään itse.

Aivan Human Searchin alusta lähtien olemme auttaneet asiakkaitamme tämäntyyppisissä kriittisissä rekrytoinneissa. Pitkä ja vankka kokemuksemme yhdessä ammattimaisten vanhempien konsulttien ja laajan työmarkkinoiden tuntemuksemme kanssa on se, mikä tekee meistä erittäin menestyksekkäitä tällä kentällä.

Prosessimme

Me Human Searchissa olemme erikoistuneet suorahakuun ja etsintään. Tämä tarkoittaa, että kartoitamme, otamme yhteyttä ja houkuttelemme parhaat ehdokkaat kaikkien alojen vaikeimpiin tehtäviin.

Palvelumme

Henkilöstöhaussa olemme headhuntingin ja hakemisen ammattilaisia. Vain 20 arkipäivässä esittelemme vaatimuksianne vastaavat, oikean ammattitaidon ja kokemuksen omaavat kandidaatit teille.

Katsopalvelujamme