Oikean liikekumppanin löytäminen on ratkaisevan tärkeää menestymiselle. Yhä useampi yritys kääntyy Human Searchin puoleen sen jälkeen, kun he ovat yrittäneet tehdä oman kumppanihakunsa, mutta se ei ole onnistunut.

Human Search on kansainvälinen suorahakuyritys, joka toimii sekä suurten kansainvälisten yhtiöiden että PK-yritysten kanssa. Omistamamme laajan yhteysverkoston ja useiden markkinoiden tarkan tutkimuksen rinnalla voimme tarjota myös optimaalisia yhteistyökumppaneita sinulle. Onko sinulla keksintöjä, luomuksia tai uutta tekniikkaa, jonka haluaisit saada markkinoille? Etsitkö uuden sukupolven innovaatiota yrityksellesi tai organisaatiosi kehittämiseen? Tai etsitkö yksinkertaisesti uusia jälleenmyyjiä tai loppuasiakkaita muista maista liiketoimintasi tehostamiseen?

Yrityshakuprojekti alkaa tapaamisella, jossa käymme läpi liiketoimintaasi, haluamaasi yhteistyötä ja teemme yhteenvedon kumppaniprofiilista. Tämän jälkeen aloitamme tutkia merkityksellisiä markkinoita määrittääksemme potentiaaliset kumppaniyritykset ja varmistaaksemme, että ne sopivat kumppaniprofiiliin. Human Search varmistaa, että valitut yritykset ovat päteviä tapaamisiin, joita järjestämme ja esittelemme heidät yksityiskohtaisesti ennen tapaamisia kanssasi. Avustamme sinua tietenkin myös neuvotteluissa ja käännöksissä. Olemme jatkuvasti valmiita tukemaan sinua, jotta voit kehittää menestyksekkäitä liikesuhteita.
Autamme yrityksiä ja organisaatioita etsimään uusia kotimaisia ja ulkomaisia yhteistyö- ja liikekumppaneita.

Palvelumme

Henkilöstöhaussa olemme headhuntingin ja hakemisen ammattilaisia. Vain 20 arkipäivässä esittelemme vaatimuksianne vastaavat, oikean ammattitaidon ja kokemuksen omaavat kandidaatit teille.

Katsopalvelujamme