Human Search

Human Search on kansainvälinen suorahakuyritys, joka toimii Pohjoismaissa ja itäisessä Euroopassa. Takaamme, että löydämme sinulle oikeat ehdokkaat paikallisilta markkinoilta tai rajojen yli vain 20 päivässä, etsitpä ylintä johtoa tai kokeneita asiantuntijoita. Hakupalkkiomme ovat kiinteät ja pysyvät alan keskitason alapuolella.

Hakumenetelmämme ja arviointiprosessimme on kehitetty sopimaan kaikentyyppisille organisaatioille kaikilla aloilla. Konsulttimme ovat vanhempia ammattilaisia, joilla on oikeat taidot tunnistaa ja houkutella oikeita ehdokkaita, sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Tutkimustaitomme ja menetelmämme ovat niin ainutlaatuisia, että emme pelkästään toimi kaikilla sektoreilla vaan myös muiden rekrytointiyritysten kanssa, jotka kääntyvät puoleemme, kun he eivät pysty palvelemaan omia asiakkaitaan.

Työskentelemme erittäin tavoitteellisella tavalla ja saavutamme korkeimman onnistumisasteen radikaalisti erilaisella lähestymistavalla markkinoiden tutkimiseen. Emme luota kartoitus- tai henkilökohtaisiin verkostoihin tai tietokantoihin, vaan käytämme sen sijaan kyseessä olevan alan tuntemustamme paikantaaksemme oikeat ehdokkaat tänään ja lähestyäksemme heitä aloitteellisesti. Tämä osa prosessia on todellista salapoliisityötä, joka vaatii erittäin paljon sekä kärsivällisyyttä että luovuutta. Haastattelemme keskimäärin yli 100 ehdokasta jokaista toimeksiantoa varten varmistaaksemme, että esittelemme markkinoiden parhaat ehdokkaat asiakkaillemme.

Johtoryhmä

Henric Nilsson

Henric Nilsson

Toimitusjohtaja ja hallintoneuvoston jäsen Human Search

Palvelumme

Henkilöstöhaussa olemme headhuntingin ja hakemisen ammattilaisia. Vain 20 arkipäivässä esittelemme vaatimuksianne vastaavat, oikean ammattitaidon ja kokemuksen omaavat kandidaatit teille.

Katsopalvelujamme