Takaamme, että löydät oikeat ehdokkaat paikallisilta markkinoiltasi tai yli rajojen vain 20 päivässä. Jäsennellyn prosessin avulla pystymme esittelemään ainutlaatuisen valikoiman sopivia ehdokkaita asiakkaillemme.

Etsimme sopivimmat ehdokkaat kartoittamalla objektiivisesti markkinoita määrittääksemme, missä he ovat sillä hetkellä töissä, ei pelkästään luottamalla rajallisiin verkostoihin tai huonosti päivitettyihin tietokantoihin, vaan lähestymällä heitä aloitteellisesti erittäin hienovaraisella tavalla. Näin pystymme aina esittelemään parhaat sopivat ja käytettävissä olevat ehdokkaat asiakkaillemme, ehdokkaat, joita he eivät pysty löytämään itse.

Hakumenetelmämme ja arviointiprosessimme on kehitetty sopimaan kaikentyyppisille organisaatioille kaikilla aloilla. Konsulttimme ovat vanhempia ammattilaisia, joilla on oikeat taidot tunnistaa ja houkutella oikeita ehdokkaita, sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Tutkimustaitomme ja menetelmämme ovat niin ainutlaatuisia, että emme pelkästään toimi kaikilla sektoreilla vaan myös muiden rekrytointiyritysten kanssa, jotka kääntyvät puoleemme, kun he eivät pysty palvelemaan omia asiakkaitaan.

Prosessimme

Me Human Searchissa olemme erikoistuneet suorahakuun ja etsintään. Tämä tarkoittaa, että kartoitamme, otamme yhteyttä ja houkuttelemme parhaat ehdokkaat kaikkien alojen vaikeimpiin tehtäviin.

Palvelumme

Henkilöstöhaussa olemme headhuntingin ja hakemisen ammattilaisia. Vain 20 arkipäivässä esittelemme vaatimuksianne vastaavat, oikean ammattitaidon ja kokemuksen omaavat kandidaatit teille.

Katsopalvelujamme